Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Το μεγάλο παζάρι (Ε).

Είναι περασμένες 12. Αυτό σημαίνει τρία πράγματα. Αρχικά, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις βουντού. Έπειτα, μπορείς να βάλεις πλυντήριο και να κάνεις οικονομία. Τέλος, μπορείς να δεις Sex And The City (Ε) και να παραδεχτείς ότι η τηλεόρασή σου (συσκευή, η: σύνολο συναρμολογημένων εξαρτημάτων ή μηχανισμών που είναι τοποθετημένα σε ένα κατάλληλο περίβλημα και που λειτουργούν συντονισμένα) παίζει επιτηδευμένα τα ίδια πράγματα τα τελευταία χρόνια για να σε μποϋκοτάρει. “Λειτουργούν συντονισμένα” σου λέει.
Είναι περασμένες 12. Αυτό σημαίνει ότι όπου να’ναι θα αρχίσεις να χασμουριέσαι επίπονα και θα βαριέσαι να κάνεις μπάνιο, αν δεν έχεις ήδη κάνει, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να φορέσεις καθαρό εσώρουχο πάνω σε αυτά που άφησε το προηγούμενο. Αν προλάβεις, πάτα stop στο πλυντήριο και βάλτο μέσα. Το συνιστούν και οι 29 κατασκευαστές.
Είναι περασμένες 12. Τώρα που το ξανασκέφτεσαι δεν σε νοιάζει αν ξενυχτήσεις λίγο παραπάνω. Δουλεύεις αργά αύριο. Μετά τις 12. Μήπως τελικά προλαβαίνεις να κάνεις ένα μπάνιο για να μην πάει στράφι το καθαρό βρακί;
Είναι περασμένες 12. Να’ναι καλά η πείνα. Να’ναι καλά η συσκευή Νο 2, 15 ιντσών. Μεγάλο το παζάρι. Σε επανάληψη. Να’ναι καλά οι απεργίες. Όλες, εκτός από τη δική σου.
Είναι 12. Αμαλία ξεκίνησες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου