Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που γλείφεται κρύο.

Η εκδίκηση, ως ανταπόδοση του εκάστοτε κακού, είναι βασικά ρήμα. Έχει τις ρίζες του από την ύπαρξη της Παγγαίας, όπου όλοι το χρησιμοποιούσαν ως εξής: "Εγώ εκδίκηση/Εσύ εκδίκηση/Αυτός εκδίκηση..." και πάει λέγοντας. Πηγάζει από ασυναίσθητα συναισθήματα στο συνειδητό ασυνείδητο του ανθρώπου μέχρι και σήμερα, έχει άμεσο στόχο τον άλλον (έμμεσο τον ίδιο) και κάθε φορά το αποτέλεσμά της είναι να ψηλώνει τον έμμεσο στόχο της δύο πόντους ντροπής καμάρι.

Η εκδίκηση, ως ρήμα που είναι, μπορεί να σε ποδηγετήσει, να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα γάντι και να σε κάνει να χοροπηδάς ανάποδα, μέχρι να αποκτήσεις μυαλό στις πατούσες (παραπλάνηση). Έτσι, το αποτέλεσμα είναι να μπαίνεις σε μια διαδικασία αποσύνθεσης, αφού το λογικό σου δίνει τη θέση του στο παράλογό σου κι εσύ χαίρεσαι, γιατί, όπως σου είπα, μόλις ψήλωσες δύο πόντους.

Η εκδίκηση, ως παράγοντας ανάπτυξης ("πετάς μπόι", που λέμε), σε κάνει στρατευμένο ον. Γίνεται προτεραιότητά σου, τη λούζεσαι στον ύπνο σου, τη χαίρεσαι στον ξύπνιο σου και της χαϊδεύεις την τεστοστερόνη κάθε φορά που πάει να σου επαναφέρει τις πατούσες στο πάτωμα και να σε κοντύνει τρεις πόντους (όταν το σώμα επαναφέρεται, χάνεις μιάμιση φορά αυτό που κέρδισες, το τίμημα δεν είναι το ίδιο). Γιατί εκτός από ρήμα, η εκδίκηση είναι και γέννημα αρσενικών.

Η εκδίκηση, ως ρήμα και γέννημα αρσενικών, κάνει βουτιά στον εγωισμό του ανθρώπινου γένους και χάνεται μια για πάντα, σαν αλαζονική εξερεύνηση στον πάτο της τάφρου των Μαριάνων. Ενίοτε προκαλεί παροδική τύφλωση και πολλοί επιστήμονες ισχυρίζονται πως αυτό συνδέεται άρρηκτα με τη θεωρία που θέλει τα αγόρια να τυφλώνονται σε μικρή ηλικία, όταν παίζουν πολλές ώρες το πουλάκι τους. Γιατί, ως γέννημα αρσενικών, η εκδίκηση είναι και ρήμα της οικογένειας των "φαλλοκρατικών".

Η εκδίκηση, ως φαλλοκρατικό ρήμα, είναι ένα πιάτο που δεν τρώγεται, αλλά γλείφεται και μάλιστα από αυτόν που την επιδιώκει, όχι τον παραλήπτη αυτής. Πιο συγκεκριμένα, αφήνεται να λιώσει πάνω στις πατούσες, να στάξει κρύα και βασανιστικά στα γεννητικά όργανα, να στεγνώσει μεγάλη ποσότητά της πάνω τους και όση καταφέρει να γλιστρήσει, να πέσει στο στήθος και να σχηματίσει μια ακανόνιστη γραμμή προς το σαγόνι, που θα έχει ως αποτέλεσμα να εκβιάσει τη γλώσσα να τρέξει να μαζέψει όσους χυμούς προλάβει για την κατάποση. Εκτός κι αν τα υγρά συνεχίσουν την πορεία τους προς τη μύτη, κανείς δεν μπορεί να αλλάξει το νόμο της βαρύτητας.

Η εκδίκηση, ως φαλλοκρατικό ρήμα, παράγοντας ανάπτυξης και γέννημα αρσενικών, που γλείφεται κρύο, είναι αυτή που πάντα θα σε αφήνει νηστικό στην προσπάθειά σου να τη φας όλη και να χορτάσεις. Εκτός κι αν καταλάβεις τη μαλακία που σε δέρνει και φέρεις τα πόδια σου στο πάτωμα, χάνοντας τρεις πόντους σώματος και κερδίζοντας άπειρους πόντους ηρεμίας κι αξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου