Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Προβλέψεις 2016 - Μια χρονιά με πολλά και διαφόρων ειδών μπουτάκια, για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο


Έφτασε αυτή η στιγμή στο κλείσιμο του χρόνου, που ό, τι πω για τον επόμενο, θα γίνει. Ή μπορεί να γίνει. Ή και να μη γίνει, τουλάχιστον το είπα και αυτό από μόνο του είναι valid και κάπως μετράει αυτόνομα. Αποφάσισα ότι μιλάμε για ένα 2016 full στα μπουτάκια, γιατί χωρίς μπουτάκια δεν πας πουθενά. Και τα βυζάκια καλά είναι, αλλά Mpoutakia for President. Έχουμε και λέμε...

* Μετά τον JK Simmons, ο Παπακαλιάτης, ο Χριστόφορος της καρδιάς μας, θα σκηνοθετήσει τον Michael Fassbender και τον Bradley Cooper . #ένας_άλλος_κόσμος_literally

Η Adele θα αποσυρθεί από τη μουσική. Θα πάρει αμερικάνικη υπηκοότητα, θα βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ και θα νικήσει τη Hillary με διαφορά στήθους, obviously. Η καμπάνια της θα έχει τίτλο "Hillarious". Η Hillary θα παραιτηθεί από κάθε πολιτική απόπειρα και για να της δείξει αυτής, θα ηχογραφήσει δίσκο με τίτλο "Hello". Πρώτο single θα είναι το "Adele", το οποίο θα φτάσει No "25" στα charts, το οποίο θα διασκευάσει η Aretha Franklin και θα πάει στο "21". Hillary και Aretha θα είναι υποψήφιες για Grammy καλύτερης γυναικείας ποπ ερμηνείας στα βραβεία του 2017 με το "Adele", αλλά θα το χάσουν από την Adele και το "Hello". Το βραβείο θα της δώσει ο Secretary of State, Donald Trump.

* Το σύμφωνο συμβίωσης θα ισχύσει μόνο για ομόφυλα, αλλά straight-acting ζευγάρια. Πρώτος γαμπρός ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Hillary θα είναι η νέα μούσα του Ryan Murphy στην έκτη σεζόν του "American Horror Story: Greek Drama". Θα παίξει μια υποτιμημένη πολιτικό, που θέλει να γίνει Πλανητάρχης, αλλά καταλήγει αποτυχημένη τραγουδίστρια και τελικά παίζει σε μια σειρά στην τηλεόραση. Ο κύκλος θα είναι υποψήφιος για πολλές Χρυσές Σφαίρες και Emmy στα τέλη του 2016. Η Hillary για κανένα, αφού ζει ένα δράμα. Η ίδια θα δηλώσει σοκαρισμένη... "Monica Lewinsky". Και θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική.

* Η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει το Mega Star. Στον Alpha.

Ο Justin Bieber θα γίνει ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο με random tattoos all over his body, χωρίς κανένα απολύτως νόημα. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από το νέο trend μετά τους hipsters, τους lobsters, δηλαδή αυτούς που πίστεψαν ότι η ταινία είναι αληθινή ιστορία, οπότε και θα γίνει viral. Το σώμα του θα γίνει έκθεση στο MoMA, την επιμέλεια αυτής θα έχει η Bjork και η Tilda Swinton σε συνεργασία, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Λάνθιμος. Στα πλαίσια της έκθεσης του σώματός του, θα επιδίδεται καθημερινά σε art porn σκηνές με random άτομα, που θα του κάνουν multiple penetrations. Ο τίτλος αυτού του human installation "Just in Bieber".

* Θα αποδειχτεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αλέξης Ζορμπάς είναι το ίδιο άτομο, αφού κανείς δεν τους έχει δει ποτέ μαζί.

Μετά από αυτή τη στροφή, που θα είναι ένα σαφές statement κατά της υποκρισίας και της δηθενίλας στην τέχνη, ο Justin Bieber θα αποσυρθεί σε μια καλύβα στον Καναδά, θα γίνει vegan και θα αλλάξει το όνομά του σε Justin Bieber (?, #τέχνη). Θα αφαιρέσει όλα τα tattoo του με λέιζερ και θα χαρίσει τη μελάνη στην Adele, για να υπογράφει τα έγγραφα του Λευκού Οίκου.

* Η Ελλάδα θα χωριστεί σε πόλεις-κράτη, όπως τον παλιό καλό καιρό. #the_greek_way #backdoors

Θα ανακοινωθεί ότι μετά το τέλος τη θεραπείας της, η Hillary θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το "Star Wars: Episode VIII", βάζοντας για πρωταγωνιστή τον Justin Bieber στο νέο ρόλο του Han Yolo, του πρώτου gay Jedi. Το soundtrack θα υπογράφει η Adele. Η ταινία δεν θα προβληθεί στη χώρα μας.

* Όταν εμείς είχαμε πολιτισμό και μηδενικά ταμπού στο σεξ, εσείς κρεμόσασταν από τα δέντρα. Κι ήρθε η ώρα να αντιστραφούν οι ρόλοι. #2016

#mpoutakia